Tråkigt att vara sjuk!

Hejsan!
Rubriken säger allt. Är så jäkla rastlös så jag tror jag dör. Vill ut till stallet och rida, men kan inte. Vi faktiskt till och med åka till skolan, varför vet jag inte. Vill bara inte ligga här hemma och ha tråkigt. Sk atroligvis vara hemma imon också för tydligen så smittar jag fortfarande. Annars har jag faktiskt känt mig bättre idag. Mamma överdoserar handsprit här hemma och hon säger att jag ska sprita varje sak som jag tar i här hemma. Jag kommer vara alkoholiserad lagom till helgen, haha!
Annars har jag kollat på film idag. En jäkla massa film så det börjar ta slut här hemma. Förresten så har min fotovägg kommit och mammsen ska hämta den imon. Får se om vi får upp den imon, annars kan vi sätta upp den på onsdag. Längtar tills det att jag får flytta in i mitt rum igen.

Eftersom jag är sjuk så har jag suttit och nördat mig vid youtube och hittade dessa 3 filmer:



Snacka om att verkligen älska Harry Potter. Hon är ju söt för hon blir ju helt "galen" när skådespelarna kommer ut. Är hon: Roligt galen eller Läskigt galen? xD


Första advent

Tjaa!
Sitter här med en kopp Te och kollar på "vem kan slår Filip och Fredrik". Är fortfarande krasslig men är typ tvungen att gå till skolan imon. Vi har en inlämning i miljöpolitik och sen ska jag och Ida ska snacka med våran projektledare. Har precis skrivit klart miljöpolitiken.
Har inte varit ute i stallet på hela helgen och jag börjar få lite abstinens. Hade ju tänk att verkligen ta en "hoppdag" med både Bingo och Tatjana, men det får la bli nästa helg.

Men ska kolla vidare nu.
Ha en superbra söndag.
Puss & Kram


Stockholm International Horse Show


Sitter och kollar på Stockholm Horse show och dricker julmust. Jag längtar tills det att jag ska åka till Göteborg Horse show. Nån gång måste man ju åka till Stockholm också men det får bli senare.


Inte alls kul att vara sjuk...

Tjaa!
Sitter här nedbäddad i soffan och hostar. Jag är sjuk ytterst få gånger om året men när jag väl är sjuk så blir jag rejält sjuk. Försökte kolla på New Moon innan men det datan hängde sig hela tiden så det slutade med att jag kollade på scrubs. Men fastän att jag inte såg så mycket av filmen så älskar jag den verkligen. Det är något speciellt med dessa filmer som gör så att man blir lite förälskad.
När mamma kom hem från stan innan så hade hon köpt glass, halstabletter och nyponsoppa med biskvier (stavning?). Plus att hon hade köpt handsprit. Haha, undrar om all massmedia om svininfluensan har gjort att hon köpte det?
Men ska se om jag kan sätta på en film nu, nått bra filmtips när man är sjuk? Har hur tråkigt som helst här hemma och alla är säkert ute och roar sig eftersom det är lördag. men ska inte beklaga mig nu.
Ha en superbra lördag allihop!

Puss & Kram

sjuk..

När jag vaknade idag var jag helt täppt i näsan och kunde knappt andas. Men eftersom jag hade mitt svenskatal idag så var jag tvungen att gå. När jag körde hem från skolan innan mådde jag ännu mera dåligt och just nu ligger jag i soffan och kollar på tv invirad i en filt. Fryser satan! 

Ha en bra fredag!
Puss & Kram 


Tal i svenska = inte kul

Har precis blivit klar med mitt svenska tal som jag har tills imon. Är ju muntliga nationella så lite jobb måste man ju lägga ner.
Imon är det fredag, veckorna gå så jäkla fort. Snart är det jul och det är då jag börjar få panik över alla julklappar som jag INTE hunnit köpa, haha!
Men nu ska jag kolla vidare på "8 simple rules" på comedy central.

Vi höres imon!
Natti Natti och sov så gott!


Where is the snow?


Studiedag

Hejsan!
Idag är man ju då ledig, vilket är riktigt nice. Idag hade jag tänkt att plugga, rida, baka och försöka hinna med att gå ut och ta lite pics. Ska se om jag hinner med allt. Pluggandet är verkligen viktigt eftersom jag har nationella på fredag.
Men ska gå och äta frukost nu. Hinner nog slänga in nått mer inlägg lite senare.

Puss & Kram

Hahaha


Hahaha, det smittar av sig


Tuesday

Tjaa!
Sitter här och försöker komma på något att snacka om på muntliga nationella på fredag. Vi ska också skriva ett PM som ska vara inlämnat på torsdag. Lite smått panik över detta men som tur är så är det studiedag imon (hade annars varit ledig ändå eftersom jag inte har några lektioner på onsdagar) så då får man verkligen ta tag i detta. Ska snart ut till stallet nu också. Mockade och sånt i morse så det slipper man nu. Har också en redovisning till torsdag som nog inte kommer bli som vi tänkte p.g.a. en lärare som inte inte vill hjälpa till.

Skolan idag gick rättså smärtfritt. Hade miljökunskap där vi gör ett arbete om vatten. Ida och jag ligger typ sist, kan inte riktigt fatta det, för vi jobbar hårt som attan på dessa lektioner. Dock blir detta arbetet inte uppskattat. Betalade också för stockholmresan som vi ska göra nästa vecka. Vi beger oss alltså till denna SACO-mässan. Ska faktiskt bli lite roligt förutom det att man får spendera 10 timmar i buss, sen är vi nog bara där i tre timmar eller nått. Men ändå...

(Jag kan också lägga till att jag har musiktorka, så det vore gulligt om jag får några bra musiktips)

Men ska fortsätta med svenskan nu så jag kommer ut till stallet innan klockan slår 8 och jag sitter bänkad framför "Ugly Betty" och "desperate housewives". 


Detta är s.k. street art och jag tycker att det är hur cool som helst. Tänk om man hade det såhär utanför sitt hus. Om man inte är med på det blir man nog lite smått scared, det ser ju verkligt ut. Haha*

 


 

Monday

Tjaa!
Har precis kommit in från stallet. Red dressyr med både Bingo och Tatjana, och de var jätte duktiga. Nu bli det nog till att plugga lite, men först ska jag äta lite soppa. Mums!
Hörs kanske senare.
Ha de finfint!

Puss & Kram


DaveDays

 Denna killen är så sjukt rolig. Han har gjort många parodier på kända låtar. Detta är en parodi på "If I were a boy" av Beyonce.

 


"Love story" av Taylor Swift


Sunday

Tills nu har jag hunnit med: Beställa en fotovägg (photowall.se), ätit frukost och klätt på mig. Söndagar ska vara slappa. Det blev eiffeltornet i svart vitt. Annars idag hade jag tänkt att rida ut en sväng med Bingo. Blir kanske lilla skirörundan.


Det var denna jag beställde. Vad tycks?


Lördag kväll och jag sitter och nördar mig..

..framför datan/tv och tjötar med Antonia. Patetiskt? Nä, nice tycker jag. Detta är vad vi har skrattat åt ett bra tag nu:

 


Polisskolan 4

Hinner slänga in ett litet inlägg innan reklamen är slut. Kollar alltså på Polisskolan 4. Älskar dessa filmer. Tänk om man hade det så när man pluggade till polis. Då skulle man inte ha en enda tråkig minut, haha!

 


Ridit en nordsvensk idag...

Tjaa!
Har precis kommit in från stallet (inte mitt stall, utan våra grannars) efter en ridtur på ca 75 minuter. De skulle flytta sina hästar från ett annat ställe och då brukar de rida den sträckan. Det var lite skillnad på nordsvensken och Baringo, haha! Ska ut och rida Bingo lite sen också.
Men ska gå och käka nu.

Puss & Kram

Fredag eftermiddag/kväll.

Hejsan!
Har precis kommit hem från stan. Har varit och fikat med Fia en sväng, vilket var trevligt! Båda var flum som fasen, haha! Ibland behöver man skratta av sig, men jag skrattar verkligen hela tiden.
Annars har dagen varit seg. Började med svenska där läraren var på dåligt humör. Sen hade vi samhäll A. Fick 6 av 12 rätt på nutidskrysset, vilket jag gjorde själv idag. Ida var inte i skolan idag eftersom hon inte mår så bra efter att ha tagit grissprutan. Sist hade vi psykologi = världens segaste lektion. Nu ikväll blir det till att ta det lugnt. Får se vad man hitta på imon.

Ha en bra fredagkväll!
Puss & Kram

God morgon fredag!

Har precis vaknat och ska snart gå och duscha. Har sovmorgon till 10.20 idag och jag har en sån tur att mamma ska åka in runt den tiden. Idag blir det skola till typ 15.30 sen blir det fika med Fia vid 16.00 så det är en helt okej dag. Hade inga läxor till idag heller, hur skönt som helst.
Nu ska jag hoppa in i duschen.

Hoppas att ni får en trevlig fredag!
Puss & Kram


Jag har röstat på min favorit choklad i aladdin asken! Har du?


Denna julen kommer det att finnas en ny chokladsort i aladdinasken men då är det en som måste bort. Jag har röstat på den som jag tycker är godast: cocoskola
Den ligger faktiskt 3:a så den kommer nog inte att försvinna :D
Klicka här för att komma till sidan där du kan rösta!


Huvudvärk :(

Vaknade idag med en sån jäkla huvudvärk så att det kändes som om huvudet skulle sprängas, så jag var hemma idag. Och jag som typ aldrig har ont i huvudet.


Nationella prov...

Tjaa!
Sitter hos mamma på jobbet och ska snart åka och handla lite. Idag har jag gjort det nationella provet i svenska, eller nja..Skrivdelen iallafall. Har det muntliga nästa vecka. Förhoppningsvis bli detta det sista nationella som jag någonsin kommer att ha. Jag skrev om "Pinsamma föräldrar" medans typ alla andra skrev om nån "Ensamhet", eller vad det var. Men jag hoppas att det gick bra men det brukar inte gå så bra för mig på de nationella proven.
Jag skulle annars vara ledig idag, som jag är på onsdagar fram till jul, men var tvungen att gå upp pisstidigt för att släpa sig in till skolan. Men Ida hade det nästan värre, hon har gym vid 7, tror jag, så hon fick ju verkligen gå upp megatidigt. Haha! Lite skadeglädje där!

Har inte blogga på 2 dagar men har inte riktigt hunnit eller haft någonting att blogga om. Skriver ju mycket om vad som händer i mitt liv, och det är inte alls så mycket intressant. Men bloggen är ju mest till för att jag ska kunna skriva av mig lite ibland.

Nu när jag kommer hem ska jag, om det inte regnar, rida lite. Sen måste jag läsa typ 5 kapitel i min engelskabok, usch! Men jag fattar faktiskt ovanligt mycket av handlingen. Trodde inte att jag skulle det.

Snart är det helg igen och vad ska man hitta på då? Några tips? Veckorna går megafort, snart är det jul och sen är det bara ett halvår kvar och sen tar vi studenten. Yey!!

Okej, jag håller med om att detta inläggen blev liite väl långt menmen...:P
Vi höres kanske när jag kommer hem!
Puss & Kram


Regn, regn och åter regn...:(


God Natt!

Är hur trött som helst just nu och vetskapen om att man måste gå upp kl.06.30 imon, för att man ska till skolan, gör en verkligen inte piggare. Men det är bara att bita ihop. Försöker tänka positivt men det är svårt. Är inget med skolan som lockar just nu, haha!  

NattiNatti!


Dressyrträning

Tjaa!
Har precis kommit in från stallet och sitter och äter lite chokladglass. Hade dressyr idag och Bingo var hur duktig som helst. Han är väldigt stel i nacken och har svårt för att slappna av, men idag böjde han sig fint och jobbade verkligen med ryggen. Jag är väldigt stolt över min lilla pålle. Imon blir det nog dressyr igen, berorpå hur snabbt det mörknar annars blir det en liten uteritt.

Puss & Kram

 
 

Sunday

Har precis ätit lite och sitter och kollar på Ghost Whisperer på Channel 131. På filmkvällen igår kollade jag och Fia på "Da Vinci Koden", har sett den en gång innan men den är så sjukt bra. Blev en massa godis och popcorn och mycket snack efter filmen. Kan säga att det behövdes.
Vad ska man hitta på idag då? Ska rida en sväng sen hade jag tänkt. Får se vad det blir för nått idag. Hoppning kanske? Men annars kommer det bli en lugn söndag. Lillsyrran har åkt hem till Växjö igen. har lovat att länka till hennes blogg så jag är ju så snäll som gör det, haha! (Klicka här för att komma till hennes blogg)
Men ska kolla vidare på programmet nu.
Ha en nice söndag!
Puss & Kram


Tömkörning + Filmkväll :D

Tjaa!
Sitter och fixar lite med några bilder och ska snart dra ut till stallet en sväng. Bli nog tömkörning med Bingo idag igen. Det gick ju så bra i torsdags.
Sen ikväll blir det, som sagt, filmkväll med Fia. Får se vad det blir för film. Fia har prao nu så henne ser man typ aldrig i skolan så det ska bli skoj att se henne igen.

Men ska dra ut till stallet nu. Hinner kanske höras senare.
Puss & Kram


Saturday

Hejsan!
Sitter fortfarande här i pyjamas och segar, och ska snart käka lite frukost. Filmen, 2012, igår var riktigt bra men kanske lite lik day after tomorrow. Men det är ju samma människor som gjort båda filmerna så det kan man kanske förstå. Vissa påstår att detta verkligen kommer att hända, kanske inte precis som i filmen. Tydligen så slutar verkligen Mayaindianernas kalender då (precis som i filmen). Så världen kommer att gå under år 2012, men jag hoppas inte det. Haha*
Idag bli det till att fixa lite här hemma, rida och sen ikväll åker jag till Fia för filmkväll. Känns som om det kommer bli en hyfsat bra dag. Har inte så mycket läxor heller så bli nog ingen plugg nu i helgen. Vi har fått en bok, på engelskan, som vi ska ha läst ut till vecka 50 eller nått. Så det borde man kanske börja med. Det är 1984 av George Orwell. Vi har tydligen boken på svenska, enligt mamma, men jag har aldrig läst den.

Men ska gå och klä på mig nu, kan ju inte sitta i pyjamas hela dagen.
Puss & Kram


Tunebjerggårds Baringo <3


FREEEDAG!!

Älska fredagar! Denna skolvecka har gått hyfsat fort, det kan bl.a. vara eftersom jag har varit ledig i två dagar. Har precis ätit lite spagetti (stavning?) och köttfärsås, mums! Sen bli det nog bio med Ida. Vi ska kolla på 2012. Den verkar skitbra! Blir ingen ridning idag för jag hinner inte det. Bion börjar kl.19.00 så det bli lite knappt med tid. Men det får bli mycket ridning i helgen istället. Lillsyrran kommer också hem denna helgen så då får det bli till att mobba henne också, haha!

Ha en superbra fredag!
Puss & Kram

Ett stortgrattis till min kusin Malin som fyller år idag!! :D



Ett litet "testcollage" som jag gjorde på Picasa igår. Fastnade framför det redigeringsprogrammet och somnade inte förrens halv 1 igår. Så ni får ursäkta att det inte är så fint, men jag lär mig ;) Det är iallafall lite smått och gott från min språkresa till England 2007 <3


Tränat Bingo...

Har precis blivit klar i stallet och ska snart gå och duscha. Blev longering/tömkörning med Baringo. Han var mycket duktig, mycket energi men det är bara roligt tycker jag. Båda hästarna var leriga men Tatjana slog Baringo med "hästlängder". Hon var hur lerig som helst så det tog ett tag att rykta henne. Imon blir det nog markarbete, var ett tag sen nu. Får se om jag hinner med Tatjana också. 
Men ska in i duschen nu...



Bingo <3


Ehh..träna sitsen kanske!? ;)


Ledig! (dag 2)

Tjaa!
Är som sagt ledig idag igen p.g.a. 9:orna kommer och hälsar på på gymnasiet. Att vara ledig är man inte direkt bortskämd med. Jag tog en låång sovmorgon, vilket var hur nice som helst. Har också precis ätit lite. Hade tänkt att dra ut till stallet en sväng och rida lite sen.
När man är ledig såhär mitt i veckan så brukar man ha läxor man måste göra eller hinna ifatt med något arbete mm, men jag har inga läxor eller nått alls. Och det är då man är ledig på riktigt, haha!

Idag, med posten, fick jag ett brev från karolinska institutet (nån mer som har fått det?) där jag skulle svara på frågor angående hur mobiltelefonen påverkar ens liv. Var ca 100 frågor. Ska nog göra den sen ikväll eller nått.

Annars har/ska jag inte göra så mkt mer idag. Imon bli det sista skoldagen innan helgen. Denna veckan har gått hur fort som helst.
Ha de "gutt"!

Puss & Kram


Zlatan <3


Ledig!

Hejsan!
Är ju som sagt ledig varje onsdag nu fram till jul + att jag är ledig imon eftersom 9:orna kommer och ska kolla på gymnasiet. Kännas allmänt bra. Har precis ätit lite våfflor (som jag gjort själv). Lillbrorsan är också hemma idag, inte för att han är ledig, utan för att han är sjuk.
Hade tänkt att ut och rida en sväng i skogen men så ser jag ett "lass" med jägare åka iväg upp mot skogen. Lyckat! Så det blir nog dressyr sen ikväll + longering med Tatjana.
Vi har nu också börjat kolla på lite fotoväggar som jag ska ha i mitt rum, men jag kan inte bestämma mig för vad jag ska ha för motiv. Nån som har något bra tips?

                                                                      orkar inte mer...

Puss & Kram


Moi ;)


Äntligen är tisdagen över...

Heej!
Sitter på mammsens och pappsens jobb och kollar runt på nätet lite. Pallad eint eåka med bussen hem idag så åker med pappa hem sen. Idag hade vi provet...och jag har ingen aning om hur det gick om jag ska vara ärlig. Om jag säger att det gick bra, så gick det säkerligen skit. Och om jag säger att det gick skit, så gjorde det nog det. Haha!

Idag ska jag bara ta det lugnt. Inget plugg. Ingen tid man måste passa. Kan det bli bättre?
Och ikväll är det Ugly Betty och Desperate housewives också. Tisdagar är mina små TV-kvällar.

Puss & Kram

...motivation sökes...

Har nu nästan gett upp pluggandet nu. Känner att det får gå som det går imon. Pluggade ju i både lördags och söndags så lite ska man väl ha fått i i hjärnan.

Har suttit och kollat på detta mycket roliga klippet. Antonias favo-klipp. Haha!


Har vi dålig humor?? xD



Plugg till 1000!

Tjaa!
Hinner slänga in ett litet inlägg nu innan jag drar ut till stallet. Får se om jag hinner rida lite idag, och isåfall blir det nog dressyr eller longering. Annars så måste jag plugga satan idag. Har ju som sagt prov imon så här gäller det att ligga i.

Skriver kanske något senare ikväll.
Puss & Kram


Helgerna går för fort!

Hejsan!
Jaha, då var det söndag igen. Vart tar helgerna vägen? Aja, idag har jag pluggat lite, hjälpt mammsen att hänga upp gardiner och så har jag tränat. Det blev hoppning idag (känner att jag inte följer mitt träningsschema så bra) och det gick hyfsat bra. Jag tror att han hade träningsvärk så vi tog det lite lugnare än vad jag planerat. Men det gick det också.
Pluggade som sagt lite miljökunskap idag också men jag tror inte att jag har lärt mig så mkt som jag borde. Har bara imon på mig... Usch!

Hade tänkt att kanske plugga lite till innan "Poirot" börjar vid 9, men bestämde mig snabbt att inte göra det. Ska nog ta en dusch istället. Fan va jag önskar att vi hade ett badkar..Haha!

Ha en bra söndagkväll!
Puss & Kram


...zZz...

Nu ska jag gå och lägga mig...Är hur trött som helst. Denna lördagen har varit hur seg som helst. Har typ inte gjort annat än att plugga. Sånt ska man fan inte behöva göra på en lördag! Nu ikväll har jag faktiskt hunnit redigera lite bilder, tror det blev en 8 stycken. Imon bli det till att gå ut och ta lite nya bilder. Mitt fotogalleri börjar tunna ut, haha!

Blir så jäkla förbannad på mitt tangentbord...högra halvan av mellanslagstangenten funkar inte. Usch va jag vill ha en ny data.

Okej, men nu ska jag verkligen gå och nana, kan knappt hålla ögonen öppna. Vi höres imon! NattiNatti!
Puss & Kram

 


Vänner...




Rembrandts - I'll be there for you

Detta ät helt klart den bästa serien jag har sett. Älskar den! Var ju på tal om att de skulle göra fler avsnitt på denna serien men jag tycker nästan att de ska låta bli. Inget kan bli lika bra så det är dumt att förstöra. Många har en speciell favorit i serien men jag vet inte, jag diggar alla. man skulle inte kunna ta bort nån om man säger så. Men om jag ska säga nån som jag tycker är extra rolig så får det nog bli Monica. Hon är så hysterisk och lite av ett kontrollfreak. Men som sagt så har alla de egenskaper som gör serien rolig. Låten är också också hur bra som helst. har letat efter den jättelänge men har inte vetat vem som spelar den. Men nu när jag satt och lyssnade på BBC radio 1 så spelade de den och jag snappade upp namnet. Så här är hela låten...


Nån som vill gå på 2012?

Har fått reda på att filmen 2012 kommer ut på bio den 13/11, alltså på fredag. Nån som är sugen på att dra dit och se den?


Saturday

Hejsan!
Sitter här och pluggar, vilket jag gjort sen klockan 12 typ, och börjar bli rätt så trött på det nu. BBC radio 1 går flitigt här på datan. Vi har miljökunskapsprov på tisdag och eftersom det är Mats prov så måste man plugga (och kunna) precis allt. Det handlar om "Ekologi och Bärkraft" och "Ekologisk mångfald".
Igår var jag så trött så att jag somnade i soffan. Jag är så jäkla trött på kvällarna, speciellt på fredagkvällarna. Denna helgen kommer jag nog att plugga mestadels. Ska hinna med att rida lite också. Får se vad det blir idag. har inte hållt träningsschemat helt och hållet men har det mest som en grundteori. Vädret idag är grått och trist. Det är nästan så att jag inte gillar det. 

Men ska fortsätta med pluggandet nu.
Ha en finfin lördag!
Puss & Kram 




Thursday...

Hejsan!
Sitter och kollar på repriser av scrubs medan jag försöker göra klart idrottsläxan tills imon. Skolan idag var lika seg som alltid. Började med ett naturkunskapsprov, men det är jag faktiskt väldigt nöjd med. Tycker lite synd om de som hade kemiprov idag, var tydligen skitsvårt efter vad jag har hört. Fan va nice att man inte har kemi längre. 
hade tänkt att gå ut och rida en sväng vid kl.6. Blir nog hoppning idag :D. Hästarna har haft på sig täcke idag så de inte är blöta, vilket underlättar en hel del. 

Men ska se om jag kan bli klar med läxan.
Puss & Kram

 

Wednesday

Heej!
Ska snart dra ut till stallet och mocka. Hade även tänkt att städa stallet lite idag, det ser för jäkligt ut just nu. Haha! Ska plugg alite naturkunskap och engelska sen också. Usch, det är mycket jag måste hinna med idag. Fick iallafall en sovmorgon ´(jag brukar annars väckas av familjen när de ska åka till jobb och skola, men inte idag). 
Detta är vad jag ska syssla med idag:

Mocka [X]
Rida [X]
Städa stallet [/]
Hämta ved till kakelugnen [X]
Plugga (naturkunskap, engelska) [X]
Städa mitt rum [ ]

Puss & Kram

 


Träningsschema v.45

Baringo

Onsdag: uteritt
Torsdag: hoppning
Fredag: dressyr
Lördag: vila
Söndag:uteritt


Tatjana

Onsdag: longering
Torsdag: vila
Fredag: dressyr
Lördag: hoppning
Söndag: vila


Trött...

Heej!
Jag är helt slut just nu och funderar på att gå och lägga mig. Jag har hunnit rida Baringo, kollat på ugly betty och desperate housewives och plugga. Inte dåligt va? Vi har ju naturkunskapsprov till på torsdag så det kanske är läge till att börja plugga lite smått. Kommer nog inte vara det svåraste provet jag har haft men ändå. Just nu kollar jag på "Christine".
Vi ska ju sälja våra två ponnier så nu ska jag träna upp dem så att de är någorlunda bra när någon ska provrida, Haha! Så jag ska lägga upp ett speciellt träningsschema för både Tatjana och Baringo.

Men ska gå och lägga mig nu. Hinner knske lägg upp ett träningsschem idg annars blir det imon.
NattiNatti!


Nästan hemma nu..

Heej!
Jag sitter här på mammsen och pappsens job och kollar runt på nätet lite. Snart ska vi åka hem. Idag har jag ju som sagt haft naturkunskap från klockan 12 till klockan 14.40. SEGT! Vi fick sitta och diskutera lite ensamma allihop, utan lärare, och jag kan ju säga att vi pratade om allt utom det som vi skulle prata om.
Nu ropar pappa att vi ska åka. Vi höres när jag kommer hem sen.

Puss & Kram

 


Tuesday = sovmorgon = börjar 12

God morgon!
Har precis ätit frukost (surprise) och sitter och kollar på the voice på kanal 5. Som ni kanske förstod från rubriken så börjar jag inte förrens vid 12 idag. Har miljökunskap. Jag slutar vid 14.40 så tisdagar är faktiskt ganska nice. Ska snart gå ut och mocka i stallet hade jag tänkt, sen måste man kanske börja göra sig iordning till the school.

Vi hörs när jag kommer hem igen sen.
Puss & Kram


2012



Denna filmen vill jag verkligen gå och se på bio. Nän som vill hänga på? Jag gillar sänna här filmer som har lite "naturkatastrofer" i handlingen.  Måste kolla upp om den kommer hit (vilket de flesta filmer INTE gör) och måste ta reda på datumet.  


Monday

Då var lovet slut och allvaret har börjat igen. Usch säger jag bara. Men det är ju "bara" 7 veckor kvar till jullovet så man får väl hålla ut lite till iallafall.
Idag har jag bara haft 2 lektioner. Började med miljön där vi tittade på film om Vandana Shiva (eller nått). Var faktiskt väldigt bra, för att vara en lektionsfilm. Den hette "BUllshit" tror jag. Sen hade jag världens längsta rast tills det att vi skulle ha mentortid i 10 min. Vi snackade om den resan som vi tydligenska göra med klassen så alla skulle komma på något bra ställe som vi kan åka till. Sen var det dags för samhäll A, men vi fick sluta tidigare så att vi skulle hinna med bussen vid 2. Har ju som sagt ingen idrott längre tack vare att de flesta är ute på praktik. 

Men nu ska jag fixa lite med bloggen hade jag tänkt.
Puss & Kram


   

BBC Radio 1 (Greg James)

Här kommer ett litet tips på vad man kan lyssna på när man sitter och pluggar, eller nått. Jag brukar lyssna på Greg James på BBC radio 1. Det är på engelska så man lär sig ju samtidigt också. Han är hur rolig som helst tycker jag. Han har sin show på vardagar kl 13.00-16.00 (engelsk tid) 14.00-17.00 (svensk tid, tror jag att det är).


http://www.bbc.co.uk/radio1/


sunday...

Halloj!
Sitter här och försöker plugga lite men det går inte alls bra. Orkar helt enkelt inte. Är också trött som fan fastän att jag vaknade så sent som vid halv 11.  
Gårdagen var riktigt trevlig. Det var hur mycket folk som helst på hotellet (nästan för mycket) men det var bara roligt. Bättre med för mycket än för lite. Kom hem vid 2 tror jag att klockan var. Men roligt var det!

Nu är det typ bara 7 veckor kvar till jullovet vilket känns megabra. Det går fort ( ni märker att jag försöker tänka positivt va? x)


Såhär ser nästa vecka ut:
Måndag
                          Tisdag                        Onsdag                       Torsdag                         Fredag
Inget planerat                 Miljöläxa                     Ingen skola                 Natukunskapsprov          Inget planerat
                                                                       Spinning 12.00

Inte den tuffaste veckan men det räcker med det här. Är ledig varje onsdag nu fram till jullovet.
Men ska ut till stallet och mocka nu.
Puss & Kram



RSS 2.0