Party all night (Panic all night)

Har precis duschat och funderar på vad jag ska ha på mig. Nån som har nått bra tips? Ska dock inte vara utklädd. Det här med kläder hatar jag verkligen. Vet aldrig vad jag ska ha på mig så det brukar bli så att jag bara slänger på mig nått i sista minuten. Haha!

Fis kommer vi halv 10 och då ska hon hjälpa mig med håret. Hon är så duktig så. Jag kör idag så det blir till att köra nyktert ikväll, men det funkar det också. Ediz är så snäll så vi får åka med henne :D

Nä, nu ska jag gå och rota i min closet och se om jag kan hitta nått "snyggt".
Ha en superbra lördagkväll/natt!
Puss & Kram


BLOGGTORKA

Ja, det kan jag säga att jag har haft. Har inte direkt haft någon lust att blogga + att mitt internet krånglar. Men nu är jag igång igen (hoppas jag).  

Just nu har vi höstlov, eller det är snart slut men ändå. Jag och Ida har haft en loppis sen i tisdags så vi har verkligen jobbat. Fick in mer pengar än vad jag trodde vi skulle få. Vi har lite saker kvar som vi ska ge till erikshjälpen men vi får fan inte tag i dem.
Idag ska jag nog dra till hotellet en sväng med Fis. Ida är på Gotland och latjar (stavning?) lite. HAha*
Annars måste jag plugga i helgen. Är snart klar med min idrottsuppsats och ska jag börja plugga till naturkunskapsprovet som vi troligtvis har på torsdag. 
Jag ska faktiskt se om jag kan få upp en ny bloggdesign också. har haft denna väldigt länge så jag känner att det kan vara dags att förnya sig lite. 
Men ska fortsätta plugga nu. Skriver kanske lite senare, vi får se.
Puss & Kram


Höst <3
 

 


Hemma

Är hemma från skolan nu. Egentligen kom jag hem vid halv 1 faktiskt. Skulle gått på spinning idag men det blev inget, tränaren hade skadat knät. Jag måste bli bättre på att ringa innan jag ska dit, glömmer alltid bort det. Men jag har iallafall fått min träning idag, cyklade precis när jag kom hem. Ska kanske ut och rida en sväng också men det så inte ut på hästarna som om de ville ta på sig en sadel och ta ett varv på ridbanan.
Idag är det verkligen svinkallt ute (men det är mysigt, om man då inte ska vara ute) så ska nog elda lite i kakelugnen. Bor ju som sagt i vårat TV rum medan vi håller på och renorvera mitt riktiga rum. Vi har målat en gång i taket nu, men vi har två gånger kvar + att det måste gå tre dagar emellan varje strykning. Vi har en deadline innan jul att vi ska vara klara med rummet och det tror, och hoppas, jag att vi blir.

Hade tänkt att baka något nu, men vet inte riktigt vad men jag återkommer om det sen ikväll.
Puss & Kram


Tuesday

Hej Hej!
Sitter här vi matbordet och håller på och pluggar till högskoleprovet. Ska snart ut till stallet en sväng.

Jag känner mig skitdeppigt eftersom jag har blivit skoltrött redan, men jag tror att lovet kommer väldigt lägligt. Jag och Ida ska faktiskt ha en loppis på höstlovet. Under biblioteket i Vetlanda tisdag till torsdag så då tycker jag att ni ska pallra er dit. På fredag ska vi ner och kolla på lokalen. Jag tycker faktiskt att det ska bli riktigt roligt.

Igår satt jag och kollade på en massa skolor. Jag vill ju, som ni redan vet, plugga i England men jag ska ändå söka till en massa svenska skolor också tydligen (enligt mamma). Hon vill att jag ska ha en plan A, B,C och D. Haha! Och visst kan det vara bra. Jag vet fortfarande inte säker vad jag vill plugga till. Men det ska man väl komma på. Hade ju tänkt att jobba precis efter gymnasiet i kanske 1-2 år och sen börja plugga. Men vi får se vad det blir för något.

Nä, ska fortsätta med högskoleprovsövningarna nu.
Puss & Kram


Kommer ni ihåg vintergatan??



Kommer ni ihåg när detta programmet gick på TV? Jag tror att det var sommarlovsmorgon. Jag satt iallafall som klistrad vid TV när det gick. Varje dag hela sommarlovet. Enligt mig är detta det bästa programmet som någonsin har sänts på sommarlovet. Anledningen till att jag drog upp det här är för att när jag slog på TV:n igår så var detta programmet på och jag fastnade. Haha! Ibland önskar man att man var liten igen och kunde sitta och titta på sånt här.


Sunday

Jaha, redan söndagkväll. Helgerna går ju hur fort som helst. Snart börjar en ny vecka med läxor, prov mm. Fast nu ska man ju tänka positivt. Det är veckan innan lovet vilket är hur härligt som helst. Har pluggat lite på provet tills på tisdag men det har inte gått något vidare. Håller nog på att bli skoltrött.

Detta inlägget var nog det mest onödiga inlägget någonsin menmen...Det får gå!
Puss & Kram


Vill att snön ska komma så att man kan ut och åka längdskidor...


God morgon

Har precis vaknad och ska snart äta lite frukost. Blev en sväng till hotellet igår. Det var väldigt trevligt och en massa folk var det verkligen.
Idag ska jag PLUGGA miljöpolitik så det ryker om det. Har prov på tisdag så... Sa kanske ut och plocka lite svamp idag med. Älskar att plocka svamp, gott är det med.
Vädret är grått och trist (vilket jag gillar, haha!)

Men är hur hungrig som hels nu.
Hörs senare idag!
Puss & Kram


Plugg, plugg, plugg och åter plugg


Music!


Erik Hassle - Don't bring flowers when I'm dead


Växjö...

Sitter i lillsyrrans rum här i växjö och kollar runt på datan. Var öppet hus på hennes skola så vi var där och kollade läget. Man skulle gått ett yrkesförberedande ämne så att man bli något efter gymnasiet. Jag är lite smått avundsjuk på henne för skolan var hur fin som helst. Det fanns ju också en hel del snygga killar..Grr!!
Blev lite småsugen på att festa här i Växjö. Nån som är på??

Vi hörs senare ikväll när jag kommit hem igen!
Puss & Kram


Fredag och efterlängtad helg!!

Tjaa!
Äntligen fredag! Har varit ute och gått en sväng med Ediz. Pratade av sig lite, alltid lika nice.
Skolan idag började med ett svenskaprov. Skitsvårt var det verkligen, och jag tror faktiskt att nästan alla tyckte det. Efter det hade vi samhäll A. Har kommit på att samhäll kan vara ett av mina favoritämnen, både A och B. Psykologin var lika seg som vanligt. Vi valde ett nytt ämne idag också: inlärningspsykologi tror jag det hette. Får se om det är ett roligt område. 
Imon blir det till att åka till växjö för att kolla på lillsyrrans skola. De har öppet hus där. Ska ladda upp med godis och loka så att man klarar sig den lååånga vägen dit + hem. Haha! 
Måste också hinna plugga. Har miljöpolitiksprov på tisdag som jag verkligen skulle behöva minst ett VG i. 
Nästa helg är det också dags för HÖGSKOLEPROVET och jag är skitnervös. Har inte alls övat så mycket som jag borde gjort. Har faktiskt inte övat ett skit, om jag ska vara ärlig. Men vi får se hur det går. 

Ska gå och duscha nu! 
Puss & Kram


Bingo <3


Min humor..


Detta är min humor idag! Kan inte sluta skratta xD


...


Taylor Swift - Love story


2009-10-14

HejHej!
Sitter här och kollar på jönssonligan. Har varit hemma från skolan idag. Pallade inte förlja med till Linköping med klassen + att jag har en sån jäkla träningsvärk i benen så att jag inte kunnat gå på spinning idag.
Igår var vi ju som sagt i Norra Kvill med miljöklassen. Det var skitkallt men annars var det faktiskt helt okej. När man kom till skolan i stövlar så kännde man sig verkligen som en NV tönt. När vi gick ner mot busshållplatsen så glodde alla lite extra på oss. Men har kommit på att jag inte facineras (stavning) av en massa lavar och mossor så som våran lärare gör. Men jag fick iallafall in några rätt iallafall, lite småstolt ja.

Nu ska jag gå ner och fixa iordning lite nyponsoppa.
Ha en bra onsadagkväll!

Puss & Kram

Nu ska jag gör ngt som jag normalt inte brukar göra: Lägga upp en bild på mig själv. So enjoy!

¨
Bilden togs för ca 1 år sedan


2009-10-12 (gårdagens inlägg som inte gick att lägga upp igår)

HejHej!
Ska snart gå och lägga mig för jag är hur trött som helst. Imon blir det till att dra ut till skogen med hela miljögruppen. Vi ska kolla på mossor och lavar. Man ska ha med sig fika och lunch, jag gillar inte att ha med mig en massa mat och sätta mig i skogen på någon jäkla stubbe och käka mat som bara bli äckligare och äckligare efter varje sekund som går eftersom det inte ligger i något kylskåp. Okej...Nu var jag väldigt negativ men..så är läget.
Vad har jag hittat på idag då?
Jo, jag har varit i skolan. Första lektionen var miljöpolitik på 1,5 h. Sen hade vi världens rast på ca 4 timmar eftersom samhällen var inställd p.g.a. att läraren var sjuk. Vi delade ut lappar om julklappar också, inte alls tidigt, men det kan ju vara bra att veta. Efter det så åkte vi ner och skulle hitta ett par stövlar till Ida att ha med sig imon. Det blev knallröda, men väldigt snygga, stövlar. Sista lektionen hade vi idrott, det blev tennis. Har hittat en ny sport för mig. Det var skitkul med tennis verkligen men jag kommer nog ha träningsvärk i min högra hand. Man använder ju muskler som man normalt inte använder. Men roligt var det!

Ha en superbra kväll! Vi hörs imon när jag/om jag kommer hem från skogen.
Puss & Kram

 


2009-10-11 (Tv-tips)

Missa inte "Poirot" ikväll kl.21.00 på tv4+!!


2009-10-11


Chipmunk - Oopsi Daisy


2009-10-11

Hejsan!
Har inte bloggat på hela helgen men har lixom inte haft någon blogglust. Men ska försöka med ett seriöst inlägg nu. I fredags blev det en väldigt spontan tripp in till hotellet i stan. Var först hos Hanna innan vi begav oss ner mot stan. Åkte hem lite tidigare...Pallade inte vara kvar!
Igår fick jag ett s.k. städryck (som jag får ytterst sällan) och städade hela undervåningen + tolaletten där uppe. Och idag har jag hjälp the parents ute i trädgården + att jag har lagat mat och spelat spel med lillbrorsan.
Denna helgen har som ni ser inte varit alltför stressig. Men det är skönt det. har inte pluggat så jäkligt heller, men det får gå ändå.


2009-10-08

Torsdag! Idag har jag typ varit flum hela dagen men värst var nog ändå engelskan. Det är något med den lektionen som gör så att jag flippar ut totalt. Kan det vara att Antonia SLÅR mig hela tiden? Haha*
Efter skolan åkte jag till mammas och pappas jobb och hämtade upp mammsen eftersom vi skulle till Maxi och handla. Köpte en pizza som jag precis åt upp....Hur gott som helst! Har till och med hunnit med att ut och cykla. Men precis när jag skulle ut så började det såklart att regna, men jag gav mig ut ändå. En guldstjärna till mig!

Men ska göra klart svenskafrågorna nu..
Puss & kram


2009-10-07


Decode - Paramore


2009-10-07

LEDIG hela dagen lång! Helt underbart! Är ju inget man är van vid. Började dagen med en sovmorgon, dock bara till halv 9. Sen var det bara att bege sig in till stan för en fika med Fia och Ramona. Riktigt trevligt! Sen var det dags för veckans spinningpass. Lika roligt denna gången. När jag kom hem så släppte jag ut hästarna. De har inte varit ut på hela förmiddagen eftersom hovslagaren har varit här.

Nu ska jag nog bara ta det lugnt, tror jag. Har en sån jäkla huvudvärk. Brukar få det när jag har tränat och det är hur irriterande som helst. Hörs kanske senare ikväll.

Puss & Kram




I´m confused...


2009-10-06 (part 2)

Nu har jag varit ute och cyklat ätit frysta ärtor och sitter just nu och kollar på ugly betty. Efter det blir det desperate housewives. 
Fick ett litet argt meddelande på msn innan så jag får nog ta och skriva dit detta: Antonia är bäst Men nu är det ju så att jag har bestämt mig för att inte ljuga på bloggen, men detta spräcker det nu ju. Haha*

Hoppas ni får en mysig tisdag kväll!
Puss & kram


2009-10-06

Hallå!
Ska snart ut och cykla en sväng men först ska jag käka en korv. Pappa håller på och fixa det och ska jag vara ärlig så är jag megahungrig. Skolan idag var seg (känns som om jag säger det hela tiden, men det är verkligen segt så jäkla ofta), blev väldigt flum den sista halvtimmen.
Imon är jag ju som sagt ledig. Vid 10.00 blir det fika och en runda på stan med Fia och Ramona, och sen blir det ett spinningpass. Sen ska jag inte göra ett skit under hela dagen, eller...jag måste nog göra lite svenska kanske. 

Men ska gå och käka min korv nu. 
Ha de finfint!

Missa inte premiärerna ikväll
 
Ugly Betty och....


Desperate Housewives

2009-10-05

Tjaa!
Sitter här på jobbet och ska snart åka hem. Har dock inte jobbat idag utan gått i skolan men jag och mammsen ska åka till Granngården och köpa spån till pållarna. Skolan idag var helt klart onödig. Började med miljöpolitik där de grupper som inte redovisat redovisade så vi satt bara och lyssnade, hur segt som helst. Sen hade vi en rast på 4 TIMMAR tills att våran sista lektion skulle börja. Vi skulle ha en genomgång på idrotten om hälsoarbetet + lite annat, men den var inte alls så viktig som läraren hade sagt. SÅ under dessa 4 timmarna åkte jag hit, till jobbet, och pluggade lite svenska. Blev klar med alla uppgifterna i boken och jag lärde mig en del faktiskt. När jag kommer hem sen ska jag nog rida en sväng. Har inte kunnat träna på hela helgen p.g.a. det dåliga vädret så jag känner att jag verkligen är sugen på att träna (inte illa va?). 
Känner mig också ovanligt glad idag, vet ej varför men så är läget. Ibland kan jag bara bli hur glad som helst utan anledning, lite skumt, men ändå. 
Är lite sugen på att cykla också så vi får se om jag hinner det efter att jag har tränat båda hästarna. 
En lite notis: Jag älskar verkligen detta vädret, älskar hösten. Men snart vill jag att snön ska komma så att man kan plocka ut skidorna. Jag tror att det här med motivation till träning är, för mig, att variera träningen så ofta som möjligt. På sommaren/våren/hösten cyklar jag och på vinterna åker jag längdskidor. Rida gör jag året om, men det är ju såklart lättare att verkligen träna när det inte är snö eller stenhårt på banan. 
MEn ska gå och tjata lite på mamma så att vi kommer iväg nångång. Vill inte komma hem för sent eftersom det blir ju mörkt vid 7 nu typ. 

Ha en superbra måndag eftermiddag (för det ska jag)


Väldigt fin bild (hämtad från google.se)


Sunday...


 

                                                  Josh Golden - "I Fall Down"




Sunday

Halloj!
Har ni hittat på idag? Jag har faktiskt varit så duktig så att jag har bakat bullar, och sen kom jag på att det är "kanelbullens dag". Snacka om tajming. Har också hämtat en massa kassar med ved. Är svinkallt i vårat hus så då är det mysigt att elda i kakelugnen och vedspisen.
Ska kolla igenom miljöpolitiken lite också. Har läxa i det tills imon så lite förberedd kan man ju vara.

Såhär ser nästa vecka ut:

Måndag: Miljöläxa
Tisdag: ---
Onsadg: LEDIG, spinning 12.00
Torsdag: Ska försöka vara klar med engelskan
Fredag: Tandläkaren, Seminarium (samhäll A)

Det är ju inte den jobbigaste veckan. SKa se om jag kan börja plugga lite smått till svenskaprovet v.42, men som sagt så får vi se om jag pallar att göra det.


 

21 anledningar varför man ska dejta en...

21 anledningar varför man ska dejta en ryttare...

1) Vi har fyra hastigheter och kan många olika positioner
2) Vi har på oss tighta byxor
3) Vi gillar att bli smutsiga
4) Vi vet hur man rider rejält
5) Vi gör alltid vårat bästa i ridningen
6) Vi älskar att ha kontrollen
7) Vi kan rida i timmar
8) Vi vet hur man ska behandla stora saker
9) Vi kommer av och på lätt
10) Vi är alltid redo
11) Vi gillar det hårt
12) Vi har ben och ryggmuskler som hjälper oss att klara av olika positioner
13) Vi gillar att använda piskor
14) Särade ben är våran naturliga position
15) Vi bryr oss inte om vi blir kastade vilt omkring
16) Rutinerade ryttare kan göra det tre dagar i sträck
17) Vi kan rida stående eller sittande
18) Vi använder ett läderplagg varje ridpass
19) Vi tycker att de snabba och uthålliga är de roligaste att rida
20) Vi är vana vid att ha hårda saker mellan benen
21) Om vi ramlar av hoppar vi upp igen och kör på, hårdare än någonsin


Lördag kväll...

Hemmakväll på hög nivå! Sitter här med täppt näsa och ont i halsen = inte kul. Har ätit äckliga chips också. Mormot var snäll och köpte lite chips till oss, sour cream megapåse typ, men de smakade inte ett skit. Dippade dem i min hemgjorda dippsås så då blev det bättre, men jag kan ju säga att jag aldrig kommer äta dem igen. BLÄÄ! 
Ikväll är det bara mammsen, pappsen och jag som är hemma. Lillsyrran har ju flyttat till växjö och kommer bara hem varannan helg, men denna helgen är även lillbrossan borta. han är på "lan" hos en kompis, de ska spela WOW. Att man kan spendera en kväll + en natt på att spela, det kan inte riktigt jag förstå. Och tro mig...Jag har faktiskt provat på att spela WOW men så jäkla roligt var det verkligen inte. 
Vädret har inte ändrat sig ett skit sen jag skrev nyss. Vinden har bara ökat en aning. Jag hoppas ju som sagt på snö men det får jag väl vänta ett tag till på. jag är en av dem som vill ha snö på julafton. Några som är med mig på det?

Ska glo färdigt på filmen nu. 
Ha en bra lördagsKVÄLL och gör inget jag inte skulle göra! Haha*



  

Saturday

Regn, regn och åter regn. Det summerar dagens väder ganska bra. Även fast jag gillar sånt här väder så är det inte så roligt när man knappt kan vara ute. Hade tänkt att cykla en sväng men det är inte alls kul när det är sånt här väder. Hösten är här på riktigt nu. Kan knappt vänta tills att snön kommer. Är jättesugen på att åka längdskidor (eller vad det heter).
Annars har jag fixa i mitt rum fram tills nu. Vi har satt upp de sista listerna nu också så nästa steg är att måla.

Ska se om det blir uppehåll lite senare så att man kan ut och gå en sväng med hunden.

Ha en bra lördag!


Är sugen på att ut och resa... :D


Friday

Tjaa!

Äntligen fredag säger jag bara. Idag ska jag mysa ner mig framför en bra film (har inte kommit på vilken än) och äta morötter + min hemgjorda vitlökdipp. Haha, tur att jag inte ska pussa nån. Blir nog inte heller så mycket plugg denna helgen eftersom vi typ inte har något alls nästa vecka. Men måste kanske börja plugga till högskoleprovet. Imon kommer jag att fixa i mitt rum. Vi ska få upp de sista listorna i taket och sen ska vi börja måla väggarna och taket. Får se hur långt vi hinner denna helgen.   

Men ska gå och skära upp morötter och leta upp en bra film nu.
Ha en superbra fredag!

Grattis! Du har förlorat en "kompis"


RSS 2.0